Home -

De 5 sterkste wieltjes met rem

Ontdek in dit artikel de 5 sterkste geremde wieltjes. Sterk, streeploos en breed inzetbaar. Deze 5 wieltjes met rem zijn handig en kennen een hoog rolcomfort.

Meer: zwenkwieltjes met rem | wieltjes | 10 x leukste mini zwenkwieltjes

1. Mini transportwieltje met rem (hoog draagvermogen)

transport wieltje met rem

Een uniek geremd wieltje. Hoog draagvermogen en breed toepasbaar. Op vlakke ondergronden in te zetten zowel binnen als buiten. Met een slijtvast en streepvrij loopvlak. 

2. Meubel en stoelwiel met rem

stoel en meubelwieltje met rem

Een streepvrij meubelwieltje met rem. Te gebruiken onder alle meubels en stoelen. Ook in andere bevestigingen leverbaar. Klik op de wieltjes om verder te gaan.

3. Meubelwiel rubber geremd

zwenkwieltje rem

Allround meubelwieltje met rem. Verplaatsen was nog nooit zo eenvoudig en gegarandeerd een stevige stop. Dit wiel is streepvrij en voorzien van een slijtvaste streepvrije rubberband.

4. Stoelwieltjes met rem

stoelwieltjes met rem

Uit de serie sterkste stoelwielen kent dit wieltje een sterke rem, hoog rolgemak en een hard loopvlak. Hierdoor is het wiel geschikt voor zachte ondergronden. Dit stoelwieltje is ook verkrijgbaar met een zacht loopvlak en in alle andere soorten bevestigingen.

5. Apparatenwiel dubbel wiel met rem

zwenkwiel dubbelwiel geremd

Een dubbel wiel welke het draagvermogen van dit wiel met rem natuurlijk flink vergroot. Streepvrij door een thermo plastische rubberband en geremd op wiel en kraag. Inzetbaar voor meubels, apparaten en andere objecten. Ook met boutgat verkrijg en in een grote diameter. 

Welk wieltje met rem?

Bij de keuze van uw wieltje is het belangrijk om een aantal punten mee te nemen in de aanschaf. Alleen zo ervaart u het optimale rolgemak. Sterke punten van de wieltjes met rem zijn dat de allemaal gegalvaniseerd en ontwikkeld uit hoogwaardig kunststof en metaal. De rem van het wieltje is sterk en voorziet in een stevige stop. Hieronder volgt er nog een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen in de kenmerken van het wieltje met rem.

Soorten wieltjes

Binnen de geremde wieltjes is er een keuze in meubelwieltjes met rem, transportwieltjes en apparatenwieltjes plus rem. Deze kennen allemaal weer hun eigen eigenschappen en kenmerken, dit om tot een juist wiel te komen met de juiste rol eigenschappen. Zo verplaatst u meubels, stoelen, apparaten en andere objecten onder een hoog rolgemak, en met een stevige en betrouwbare stop.

Zelf remmende wieltjes

Een aantal zwenkwieltjes kennen de unieke rem methode die zelf activerende is. Deze ziet u onder zelf remmende zwenkwielen. Hier in zijn twee keuzes. De ene rem activeert op het moment dat het wiel belast wordt en het andere wieltje remt juist op het moment dat het niet belast wordt. Unieke remmende wieltjes welke een oplossing bieden voor vele unieke vragen

      11-05-2018 13:08     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!