Niet goed? Geld terug
Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
100 dagen bedenktijd, ook zakelijk
Home -

Minimaal 2 jaar garantie.

Loopt op rolletjes

Particulier of bedrijf? Voor ons geen verschil in de bepaling van garantie. Wel zo betrouwbaar.

Garantie op wielen, vooraf gecomminuceerd

Schade melden: bekijk klacht afhandeling of neem contact op met onze klantenservice.

Op ieder wiel bieden wij u minimaal 2 jaar garantie tot maximaal 5 jaar garantie op fabricagefouten. Kort gezegd mag uw zwenkwiel bij normaal en juist gebruik niet stuk gaan binnen deze periode. Zodra dit wel gebeurd gaan wij uw wiel kosteloos repareren of laten we het vervangen. Bij ieder product vind je tevens hoelang de garantie voor u loopt.

Heeft de vervoerder het wiel beschadigd? Ook dan ontvangt u volledige garantie en lossen wij het euvel met de vervoerder op. Meer over verzending

Natuurlijk moet we wel een aantal voor de hand liggende voorwaarden aan onze garanties toevoegen. Meest uitgebreid zie algemene voorwaarden, een korte samenvatting kunt u hieronder lezen.

Korte omschrijving garantie voorwaarden

Is uw wiel kapot als gevolg van val-, druk-, stoot-, of vochtschade? Dan willen wij dit graag voor uw oplossen maar in de meeste gevallen valt dan de schade dan niet binnen de garantie van Zwenkwielen.net.

Een voorbeeld: een zwenkwiel wat buigt door met hoge snelheid en zware belasting een hoge drempel te nemen valt buiten garanties.

Op body’s en gaffels zit volledige garantie bij normaal gebruik. Dit zijn snelheden onder de 5 km per uur en geen onnatuurlijke of mechanische belasting

Garantie vervalt bij gebreken die ontstaan zijn door buitenstaande gevolgen als foute montage, fout gebruik, geen onderhoud, overbelasting, chemische belasting, weersinvloeden, logische slijtage en andere oncontroleerbare oorzaken buiten de macht van Zwenkwielen.net

Een voorbeeld: kleine meubelwieltjes onder een grote plantenbak buiten op tegels is een voorbeeld van fout gebruik.

Loopvlakken van wielen zijn slijtage delen, net als banden van uw auto. Hiermee voorzien wij niet in garantie. Bij een groot aantal zwenkwielen kunnen we dit wel eenvoudig oplossen door losse wielen en wieltjes te leveren. Ook een verandering van kleur valt buiten de garantie.

Hoewel dit gedeelte streng overkomt kunt u erop vertrouwen dat bij normaal gebruik welke aangeven staat bij ieder wiel u jarenlang veel rolgemak te gemoed ziet. 

Voor het juiste gebruik en het meest rolcomfort helpen onze productspecialisten u graag vrijblijvend. Ga naar advies of lees de vele tips en informatie in onze blogs of hulp artikelen als zwenkwielen buiten of bijvoorbeeld zwenkwielen voor stoelen vervangen

Print deze pagina
betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug
Spacer