Home -

Over zwenkwielen.net

martijn vd BeekMartijn van de Beek

Getrouwd en vader van 2 dochters. Graag buiten in de natuur en vooral aan het water. 

Martijn verteld:

Ondernemen is een vak en online ondernemen is een vak apart! Honderden bezoekers per dag op Zwenkwielen.net naar het juiste wiel leiden is mijn uitdaging. Dit is een constante uitdaging wat ik voor u als klant kan doen.

Vooral de groei van de afgelopen jaren en dat klanten ons goed online kunnen vinden en zeer tevreden zijn maakt mij trots!

Mijn favoriete wiel en waarom:

Dit zwaarlast zwenkwiel PU is mijn favoriet. Door de enorme brede inzetbaarheid maakt het een bruikbaar wiel in vele situaties. Streepvrij op vloeren en slijtvast op asfalt of beton. Uniek toch?

Facebook logo 

Aalt van de Poppe

Getrouwd en vader van 2 kinderen. Veelal sporten en wandelen daarbij het liefst in de natuur. Schaatsen, wandelen en mountainbiken zijn dan ook zijn vrijetijdsbesteding. 

Aalt verteld:

Inmiddels zitten we op 10.000 klantcontacten met allemaal hun eigen voorwaarden waaraan een wiel aan moet voldoen. Een juist wiel vinden lukt altijd! Ik hou van het denken in oplossingen.


Mijn favoriete wiel en waarom:

Voor mij is dat het stoelwiel met stift 8 mm. Hier is zo'n verfijnde techniek gebruikt dat je o.a. niets meer hoort als je met dit wiel rijdt. Daarnaast gaat dit stoelwiel verder dan anderen, zo kan het gemonteerd worden waar een ander stoelwieltje al lang niet meer past. 


Facebook logo 
 


 

betaalmogelijkheden
  • Alleen A kwaliteit
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis bij u bezorgd v.a. € 50.-
  • 60 dagen bedenktijd
  • Professionele kwaliteit