Niet goed? Geld terug
Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
Home -

Over zwenkwielen.net

martijn vd BeekMartijn Marketing

Getrouwd en vader van 2 dochters en een zoontje. Graag buiten in de natuur.

Martijn verteld:

Ondernemen is een vak en online ondernemen is een vak apart! Honderden bezoekers per dag op Zwenkwielen.net naar het juiste wiel leiden is mijn uitdaging. Dit is een constante uitdaging wat ik voor u als klant kan doen.

Vooral de groei van de afgelopen jaren en dat klanten eenvoudig op onze website navigeren en tevreden zijn maakt mij trots!

Mijn favoriete wiel en waarom:

Dit zwaarlast zwenkwiel PU is mijn favoriet. Door de enorme brede allround inzetbaarheid maakt het een bruikbaar wiel in vele situaties. Streepvrij op vloeren en slijtvast op asfalt of beton. Uniek toch?

 Facebook logo 

Aalt Productspecialist

Getrouwd en vader van 2 kinderen. Veelal sporten en wandelen daarbij het liefst in de natuur. Schaatsen, wandelen en mountainbiken zijn dan ook zijn vrijetijdsbesteding. 

Aalt verteld:

Inmiddels zitten we als team op 70.000 klantcontacten met allemaal hun eigen voorwaarden waaraan een wiel aan moet voldoen. Een juist wiel vinden lukt bijna altijd! Ik hou van het denken in oplossingen.


Mijn favoriete wiel en waarom:

Voor mij is dat het stoelwiel met stift 8 mm. Hier is zo'n verfijnde techniek gebruikt dat je o.a. niets meer hoort als je met dit wiel rijdt. Daarnaast gaat dit stoelwiel verder dan anderen, zo kan het gemonteerd worden waar een ander stoelwieltje al lang niet meer past. 


 Facebook logo 
 

 
betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug
Spacer