Niet goed? Geld terug
Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
100 dagen bedenktijd, ook zakelijk
Home -

Over zwenkwielen.net

Op deze pagina maakt u kennis met de oprichters en founders achter Zwenkwielen.net. Al ruim 10 jaar lang hebben zij met toewijding samengewerkt met een gedreven team, waardoor alles soepel op rolletjes loopt.

martijn vd BeekMartijn van de Beek

Getrouwd en vader van 2 dochters en een zoon. Ik geniet graag van buitenactiviteiten in de natuur en van reizen.

Martijn vertelt:

Ondernemen is een vak en online ondernemen vereist specifieke vaardigheden! Mijn uitdaging ligt in het leiden van honderden bezoekers per dag op Zwenkwielen.net naar het juiste wiel. Dit is een voortdurende uitdaging die ik voor u als klant graag aanga.

Met name de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en het feit dat klanten moeiteloos door onze website kunnen navigeren en tevreden zijn, maakt mij best een beetje trots!

Mijn favoriete wiel en waarom:

Het zwaarlast zwenkwiel met PU is mijn favoriet. Door de enorm brede inzetbaarheid is het een bruikbaar wiel in vele situaties. Het laat geen strepen achter op vloeren en is slijtvast op zowel asfalt als beton. Dat maakt het toch uniek?

 Facebook logo 

Aalt van de Poppe 

Getrouwd en vader van 2 kinderen, spendeert Aalt zijn vrije tijd graag aan sporten en wandelen, bij voorkeur in de natuur. Schaatsen, wandelen en wielrennen behoren tot zijn favoriete recreatieve bezigheden.

Aalt vertelt:

Als team hebben we inmiddels 100.000 klantcontacten gehad, elk met hun eigen specifieke eisen voor de gewenste wielen. Het vinden van het juiste wiel lukt bijna altijd! Ik ben gepassioneerd over het bedenken van oplossingen.

Mijn favoriete wiel en waarom:

Voor mij is dat het stoelwiel met een stift van 8 mm. De verfijnde techniek die hier is toegepast, zorgt ervoor dat je niets meer hoort tijdens het rijden met dit wiel. Bovendien gaat dit stoelwiel verder dan andere varianten; het kan worden gemonteerd op plekken waar andere stoelwieltjes al lang niet meer passen.


 Facebook logo 
 

 
betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug
Spacer