Home -

Meubelhondjes kopen

Meubelhondjes kopen Dat meubelhondjes erg handig zijn voor het verplaatsen van meubels is wel bekend. Daarom in dit artikel alle tips voor de aanschaf en het gebruik van meubelrollers of de zogenoemde hondjes. Welk type past bij u en wat kan er vreselijke gevolgen hebben bij verkeerd gebruik. Lees daarom alle informatie.

Meubels verplaatsen? Bekijk onze meubelhondjes

Type meubelhondje te koop

Soorten en typen bepalen de gang van de rollers. Zo zijn er in de grote van de hondjes verschillende maten en is er bij grotere oplagen maatwerk mogelijk. Hoe groter de "plaat" hoe sterker het meubelhondje.

Het tweede en groots bepalend zijn de zwenkwielen voor meubelhondjes. De eigenschap van het wiel en het type wiel bepaald de werking en de rolcomfort. Daarnaast gelden er voor thuis gebruik andere belangen als voor professionals.

meubelhondjes kopen

Soorten wielen voor meubelhondjes

Ieder zwenkwiel heeft een eigenschap in het loopvlak wat bepaald hoe het gebruik is. Zo zijn er streepvrije wielen voor in huis en wielen die toegerust zijn op het gebruik buitenhuis of bijvoorbeeld in een werkplaats. Hier zit een belangrijke keuze in.

Rolt u met een wiel voor buiten over uw nieuwe laminaat vloer dan zijn de gevolgen voor uw vloer niet te overzien. Laat u daarom altijd vrijblijvend adviseren door een van onze productspecialisten.

Voorbeelden van verschillende rollers vind u hier. Dit is een meubelhondje met streepvrije wielen en dit meubelhondje is voor buiten mogelijk.

Waar kan ik meubelrollers kopen?

Voor lichtere meubels kunt u terecht op onze website en in bouwmarkten. Voor zware meubels of meubelrollers voor professionals helpen onze specialisten u graag verder.

  Aalt van de Poppe     06-04-2017 14:31     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!