Home -

Tv meubel wieltjes

Eenvoudig uw tv meubel verplaatsen? Dat kan binnen een dag... Ervaar het gemak van tv meubel wieltjes voor jarenlang. Bestel nu. Niet goed? Geld terug!

Wieltjes voor tv meubels

Wieltjes TV meubels

Tv meubels met wieltjes zijn enorm gemakkelijk. Verplaatsen in een handomdraai wat het huishouden vereenvoudigd. Het maken van wielen onder een tv meubel is ook goed te doen. Dit kan door de uitgebreide mogelijkheden aan wielen waardoor er (bijna) altijd een geschikt wiel te vinden is voor uw tv meubel of tv kast. Allereerst is de ondergrond van belang. Wat is de vloer waarover heen gereden wordt. Dit is opgedeeld in tapijt-achtige vloeren en meubelwielen voor harde vloeren als parket en laminaat. De laatste optie geniet streeploze en krasvrije wielen die tevens vloerbesparend zijn.

Nog een optie zijn de wielen met of zonder rem. Deze filtert u eenvoudig in onze keuze hulp. Vervolgens komen we bij de laatste stap om wielen onder uw tv meubel te maken. Dit is de bevestiging. Het meest eenvoudige is de plaat bevestiging. Daarnaast zijn er opties om te werken met een bout. Het is van belang dat uw meubel of tv kast een moer bevat. Is dit niet het geval dan kunt u bijvoorbeeld een rampamoer M8 plaatsen en daarbij een meubelwiel met m8 bevestiging monteren. Dit zelfde is in de vorm van een inzetplug. Kortom, opties genoeg. Zet daarom vandaag nog uw tv meubel op wieltjes en krijg alles op rolletjes.

Meer informatie

Wieltjes bestellen kan eenvoudig via onze shop met de bovenstaande wielen. Voor meer informatie of een offerte helpen onze prodcutspecialisten u graag en vrijblijvend. 
betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!