warning

U kunt bestellen, ondanks onze vakantie Maar let op! Levering v.a. 26-08-2020. Klantenservice gesloten tot 27-08-2020. Meer informatie: klik hier

Home -

Universele meubelwieltjes

universeel meubelwiel

Universele meubelwieltjes nodig? Bekijk grootste aanbod universele wieltjes. Ga naar meubelwieltjes

Universeel meubelwiel

Een universeel meubelwiel kan op meerdere manieren worden uitgelegd. Ten eerste is het wiel in het gebruik universeel, wieltjes voor stoelen hebben vaak andere eigenschappen dan bijvoorbeeld wielen onder een kast. Daarom is er een scheiding gemaakt in deze categorieën, dat zie je bijvoorbeeld hier streepvrije stoelwieltjes en bij bijvoorbeeld meubelwieltjes ook streeploos.

Een wiel dat onder elk meubel gebruikt kan worden op iedere vloersoort is er eigenlijk niet. Maar goed ook, want anders zijn er gemiste kansen in het rolcomfort bij u thuis of op kantoor. 

Universele meubelwielen los

In de categorie meubelwielen zijn alle wielen per stuk en los verkrijgbaar. Een toevoeging is dat het bij stoelen en eetkamerstoelen verstandig is om alle wieltjes tegelijk te vervangen, omdat anders de loopvlakken van de wielen scheeflopen. De stoelen zullen dan ook niet optimaal rollen.

Soorten wieltjes voor meubels

meubelwielen

Zoals boven genoemd zijn er legio mogelijkheden onderverdeeld in categorieën. Daarnaast is er een tal van mogelijkheden in bevestiging. Bijvoorbeeld een stoelwiel 8 mm stift of gewoon een streepvrij meubelwieltje met plaat bevestiging. Deze wieltjes zijn universeel en maken het ook mogelijk om eenvoudig uw wielen te vervangen. Daarbij passen deze bevestigingen altijd, ook door de meegeleverde plug bij het de 8 mm stift.

Meubelwielen met stift, bout of plaat

Meubelwieltjes kopen

Een meubelwiel met stift, bout of plaat zijn stuk voor stuk vervangbaar en universeel in te zetten. De meest eenvoudige montage kent een plaatje maar mocht dit niet kunnen dan is het losse stoelwiel stift 8 mm een oplossing. Een nog andere optie is het wiel met bout en daarbij een rampa of inslagmoer te gebruiken.

Welke meubelen?

Onder welke meubelstukken kunnen wieltjes? Natuurlijk onder alle meubels in huis als eetkamerstoelen, tafels en kasten. Tevens is er een aanbod wielen voor kantoormeubelen. Denk aan bureaustoelen en ladeblokken en kasten. Ook veel meubelstukken in de zorg kunnen voorzien worden van een universeel wiel of ter vervanging. Bijvoorbeeld serveerkarren en ziekenhuisbedden. Ieder wiel met zijn eigenschappen die een hoog rolcomfort garanderen.

Advies nodig over wieltjes?

Heeft u advies nodig over wieltjes voor meubels? Te vervangen of om nieuw te monteren? Onze productspecialisten helpen u vrijblijvend tot het juiste wiel.

      15-09-2018 14:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!
Spacer
VAKANTIE ZWENKWIELEN.NET 2020

U kunt uw bestelling plaatsen!

Maar let op! Wij zijn met vakantie tot 27 augustus.


Bestellingen worden 26 en 27 augustus weer ingepakt en verzonden.

Tot 27 augustus klantenservice en webcare gesloten, niet bereikbaar. Klik op gelezen om verder te gaan.

Meer informatie: klik hier