Home -

Wielen voor op parket

Wielen voor op pakket nodig? In dit artikel ziet u alle wielen die u met een gerust hart kunt gebruiken op parket. Let wel op. Dit zijn parket wielen van hoge kwaliteit en geen wielen die na het gebruik met enkele dagen defect zijn. In dit artikel leest u verder alles over het gebruik van wielen voor op parket.

Direct naar wielen voor parket? Ga naar parket wielen

Parket wielen

In ons assortiment wat we online aanbieden zitten de meest voorkomende wielen voor parket. In dit artikel zullen we die dan ook laten zien. Toch kan het zijn dat het parket wiel wat u zoekt er niet tussen staat. Geen probleem. Geef door waarvoor u een wiel zoekt en wij sturen u een uitstekende offerrte. Soms is het lastig om te vinden welk wiel u nodig heeft. Er zijn immers voor wielen voor op parket

Parketwielen: Tpr wielen

tpr wielenTpr wielen of te wel wielen van thermoplastisch rubber zijn ideaal op parket. Ze strepen niet en hebben een zacht rubber loopvlak. Deze wielen zijn voorzien van sterke materialen. Denk aan hoge kwaliteit lagers en remmen.

Klik op de afbeelding om naar deze wielen voor parket te gaan 


 

Dubbelrollen: Parketwiel

meubelwiel softEen van de meest gebruikte wielen voor parket zijn de dubbelrol wielen. Deze zijn echt in alle soorten en maten te verkrijgen. Bijvoorbeeld de meubelwiel soft van 32 mm of dit meubelwiel met bout met M8x15 bout. Deze wielen zijn van plastic en zijn voorzien van een zachte soft laag die beschadigingen op het parket voorkomen. Ook deze meubelwielen zijn van hoge kwaliteit. 

Klik op de afbeelding om door te gaan na dit speciale wiel voor op parket.

Top 3 meest verkochte wielen voor parket


1. Dubbel rollen meubelwielen

2. Meubelwiel met kogellagers

3. Wielen met tpr

Kortom zijn dit de betere parket wielen die er te koop zijn. Veel wielen voor parket vloeren zijn van dus danige kwaliteit dat ze snel hun soft laag verliezen en schade veroorzaken. Met de bovenstaande wielen is dit niet het geval. Mocht u uw wieltjes niet kunnen vinden of heeft u extra informatie nodig? Vraag om advies.  

Bestel nu uw wielen voor op parket direct online!

parketwielen advies

      15-01-2015 09:37     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!