Home -

Uit de praktijk

Zwenkwielen voor eetkamerstoelen

Zwenkwielen voor eetkamerstoelen

Stoel-wielen.jpg

Het zal je maar gebeuren. Heb je de vorige avond bezoek gehad en gezellig getafeld, staan 's morgens de krassen in je parketvloer. "Die wieltjes die ik had gekocht waren inderdaad goedkoop, maar ik dacht dat het geen kwaad kon." Het zal niet de eerste keer zijn. Te vaak zien we het gebeuren, zeggen we van Zwenkwielen.net.

Wielen voor stoelen vloerbedekking


zwenkwielen voor eetkamerstoelen
Klik op de foto voor alle stoelwielen voor vloerbedekking

Wiel voor stoel voor kwetsbare vloeren als parket, zeil, laminaat

zwenkwiel voor eetkamerstoel
Klik op de foto voor alle eetkamerstoelwielen op kwetsbare vloeren

Beschadigingen aan de vloer mogen eigenlijk niet kunnen. Daarvoor is het aanbod van kwalitatief hoogwaardige zwenkwielen te groot. Maar de consument bespaart graag op dit soort uitgaven. Dan kan een kras op je dure parketvloer het vervelende gevolg zijn.  

Los van de technische voorwaarden waaraan zwenkwieltjes voor eetkamerstoelen moeten voldoen, heeft de klant ook zijn of haar eigen wensen. Een koper kijkt naar zijn persoonlijke situatie en maakt aan de hand daarvan zijn of haar keuze. Wat zijn doorgaans de voorwaarden die voor de klant van belang zijn?
 
1. De stoelen moeten gemakkelijk te verplaatsen zijn.
2. De wieltjes mogen de vloer niet beschadigen.
3. De wieltjes moeten eenvoudig te monteren zijn.
4. Het moet de piekbelasting kunnen dragen.

Welk wiel op welk vloeroppervlak? Kies wel voor kwaliteit!

Uiteindelijk wil elke koper het liefst een zwenkwiel aanschaffen van hoge kwaliteit. Geen ergernis en geen wieltjes die je na een half jaar dient te vervangen. Wil men hierin de juiste keuze maken, dan moet men de soort ondergrond meenemen in de overwegingen tijdens de aankoop.

wielen voor stoelen

De keuze voor een zwenkwiel wordt voornamelijk gemaakt aan de hand van de oppervlakte waarop de eetkamerstoel staat. Welke vloer heeft men liggen in de huiskamer en welke stoel en/of zwenkwiel past daar het beste bij? Dat is de centrale vraag. Hierin maken we een onderscheid tussen enerzijds vloerbedekking en tapijt en anderzijds de harde ondergrond zoals laminaat, zeil, pvc en parket.

Zwenkwielen.net heeft alvast een keuze gemaakt voor de koper die als ondergrond beschikt over vloerbedekking of tapijt. Het is een selectie gemaakt door professionals en gebaseerd op kwaliteit en gebruiksgemak, en is terug te vinden via de link Meubelwiel vloerbedekking. Als u op zoek bent naar een geschikt zwenkwiel voor een andere ondergrond, neem dan eens een kijkje op Wielen voor harde en andere vloeren.

U treft daar zwenkwielen voor alle vloeren met een harde ondergrond. Het zal u niet verbazen dat een laminaatvloer een ander zwenkwiel behoeft dan bijvoorbeeld een natuurstenen vloer.

Dubbelrol voor een zwenkwiel

Het leek een eenvoudige zet. En dat is het eigenlijk ook. In de recente geschiedenis is een kenner van zwenkwielen op het idee gekomen een eetkamerstoel het dubbele aantal zwenkwielen te geven. Niet 8 stuks afzonderlijk natuurlijk, maar 2 x 4.

Waarom eigenlijk, zou je je af kunnen vragen. Los van het gegeven dat de belasting van de stoel logischerwijs tweemaal zo zwaar is, blijkt de aandrijving met twee wielen veel soepeler te verlopen. Mocht u als particulier of ondernemer hieraan veel waarde hechten, kijk op de site dubbelrol meubelwielen en neem dit aspect zeker mee in uw overwegingen.

Dubbelrol wielen voor stoelen... 

dubbelwiel meubelwielen
Klik op de foto voor alle dubbelrol stoelwielen 

Vragen of advies over wielen voor eetkamerstoelen?

eetkamerstoel wielen kopen advies

  www.zwenkwielen.net         Reacties (47)

Reacties (47)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties