Home -

Rubber bureaustoel wielen

Alles op deze pagina over rubberen bureaustoel wielen

Ontdek hier alle bureuastoel wieltjes. Een overzicht in de webwinkel met alle maten en alle soorten geschikt voor iedere vloer.  rubber bureaustoel wielen

Een nieuw wiel met bijzondere eigenschappen is het rubber zwenkwiel voor bureaustoelen, ook wel skeelerwiel genoemd. Een fijn wiel dat geluidsreducerend werkt en daardoor bijzonder stil rolt. Het wiel is bovendien streepvrij en vloerbesparend waardoor het toepasbaar is op iedere vloer.

Rubber bureaustoel wielen

Het wiel is 65mm hoog en wellicht het meest soepele wiel dat geschikt is voor stoelen en bureaustoelen. Ze zijn verkrijgbaar met een 10 mm en 11 mm stift. U stoel rolt beter dan ooit van te voren.

De juiste diameter van de bevestiging van het wiel

Door één van de oude wielen inclusief stift uit uw bureaustoel te trekken, kunt u eenvoudig controleren welke diameter u nodig heeft. Meet de diameter van de stift op met een schuifmaat en bestel het juiste rubber wiel. 

Toepasbaarheid bureaustoelwiel met rubber loopvlak

Rubber bureaustoelwielen zijn toepasbaar op iedere harde en zachte vloer (met uitzondering van sommige hoogpolige tapijten). De wielen zijn ook geschikt voor gebruik op bureaustoelmatten. 

Neem voor vrijblijvend advies of een scherpe offerte contact met ons op.

Bekijk ook onze handleiding voor het vervangen van wielen voor kantoorstoelen. Check handleiding bureaustoelwielen bestellen
 
      05-03-2019 09:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

betaalmogelijkheden
  • Professionele kwaliteit, jarenlang rolcomfort
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Gratis bij u bezorgd v.a. 50.- anders 5.99
  • 60 dagen bedenktijd, ook zakelijk
  • Niet goed? Geld terug!